KREATIVNI, 
RAZNOLIKI IN VEDNO ODPRTI ZA NOVE IDEJE.


S temi besedami lahko opišemo zgodbo L.R.M. NACIONALNEGA RADIA, ki se je pričela leta 2017 s sodelovanjem neodvisnih radijskih postaj širom Slovenije. 

Povezani v Združenju neodvisnih radiev smo nadgradili zgodbo v LOKALNO RADIJSKO MREŽO, ki je v petih letih delovanja postala izredno priljubljena pri nacionalnih oglaševalcih in agencijah. Slednji preko nje  nagovorjajo več kot pol milijona dnevnih poslušalcev, na več kot 20-ih priljubljenih neodvisnih radijskih postajah po vsej Sloveniji.  


PREKO LOKALNE RADIJSKE MREŽE JE BILO V PETIH LETIH PLASIRANO NA NEODVISNE RADIE PREKO 6 MILIJONOV OGLASNIH SEKUND.

TO NAS UVRŠČA MED NAJVEČJE IGRALCE V SLOVENIJI.


SMO MED VODILNIMI NA
SLOVENSKEM TRGU.


S preko 450.000 dnevnimi poslušalci in cca 700.000 tedenskimi sodimo med vodilne radijske igralce na slovenskem trgu. 


NA PRAVI RADIJSKI POTI.


Radijski svet se danes vrti hitreje, kot kadarkoli doslej. Zato nenehno spremljamo nove trende, se prilagajamo in premišljeno širimo svojo  delovanje.

Poleg osnovne dejavnosti nudimo radijskim postajam L.R.M. NACIONALNEGA RADIA podporo tudi na drugih področjih njihovega delovanja. Od izobraževanja, pravne pomoči, digitalizacije, razvoja ....

Naš cilj je okrepiti in zagotoviti prihodnost neodvisnega radia v Sloveniji, ki je v svoji obliki in novinarski širini edinstven v slovenski medijski krajini.SMO ZASEBNI RADIJSKI PIONIRJI.

Radijske postaje L.R.M. NACIONALNEGA RADIA so pionirji slovenskega radia.
  • Radio City je pionir sodobnega slovenskega radia, ki je oral ledino. Radio City je s svojimi 60.000 poslušalci še danes vzgled mnogim, kot primer izjemno uspešne radijske zgodbe  v Sloveniji in tudi širše v regiji.
  • Radio Štajerski val je prva zasebna radijska postaja v Sloveniji. Ustanovljena je bila davnega leta 1953 in je nedavno praznovala 70 let delovanja.
  • Vsako našo radijsko postajo spremlja prav posebna zgodba, kar nas dela unikatne.
Radijske postaje L.R.M. NACIONALNEGA RADIA so ohranile tesno povezanost z okoljem iz katerega prihajajo. Ohranile so svojo pristnost in tesen stik s poslušalci, zaradi česar so v svojem okolju še danes vodilne.